Ik wil niet op dezelfde data skiën als mijn gezelschap, wat moet ik doen?

Met de optie Verkort verblijf kunt u eenvoudig en gratis verschillende huurdata voor het materiaal kiezen voor uzelf en uw gezelschap binnen eenzelfde reservering.

U kunt deze opties kiezen nadat u uw materiaal hebt geselecteerd en bij toevoeging van een 2e skiër. De reserveringsdata voor iedereen binnen het pakket moeten wel binnen de data vallen van de algehele reservering.