Hoe kan ik mijn reservering wijzigen (pakket veranderen)?

In de 14 dagen na uw reservering kunt u uw reservering aanpassen voor de data of pakketten. Let op: de prijzen kunnen fluctueren en als u een kortingscode heeft gebruikt die verlopen is, kunt u die niet weer gebruiken.

Log in op uw klantaccount, selecteer de tab vos_r_servation_NL.JPG en klik op voir_le_d_tail_NL.JPG van de betreffende reservering.

Klik vervolgens op Modifier_NL.JPG

Als u na die 14 dagen iets wijzigt, raakt u alleen uw aanbetaling kwijt.

In geval van twijfel kunt u contact opnemen met onze klantenservice op service.client@skimium.com