Mijn kind is langer dan 1m50, welke categorie moet ik kiezen?

De grens voor de huur van kinderski's is vastgesteld uit veiligheidsoverwegingen. Beantwoordt uw kind niet aan de vereisten om voor kinderski's te kiezen, dan is dat omdat het te veel kracht heeft voor dat soort materiaal.

U kunt « tiener » ski’s reserveren, dat zijn ski’s voor 13-17-jarigen, als de winkel die heeft. Als dat niet zo is, moet u volwassen ski’s reserveren.