Hoe kan ik mijn vrienden sponsoren en mijn cadeaukaart voor Decathlon ontvangen?

In uw klantaccount verschijnt de tab vrienden sponsoren na 14 dagen na uw eerste reservering. Dan kunt u de vriendenlink doorsturen of het e-mailadres doorgeven van mensen die u wilt sponsoren.

Elke gesponsorde die zijn reservering bevestigt dankzij uw sponsorlink, profiteert van 5% extra korting op zijn reservering en is combineerbaar met alle kortingen op Skimium.com. Bovendien wint u daarmee een cadeaukaart van Decathlon van €5 per gesponsorde. U kunt zoveel mensen sponsoren als u wilt. De cadeaukaarten worden per e-mail verzonden aan het eind van het skiseizoen, en zijn in te wisselen in alle winkels van Decathlon of op Decathlon.com